STRAATTHEATER

  • Bij mensen thuis – Bij de buren – in ’t Café
  • Bedrijfsfeest – Beurs
  • Seminar – Congres
  • Braderie – Jaarmarkt – Festival – Evenement – Winkelcentrum
  • Toilet – Garderobe – Bushokje – Straat – Plein – Rotonde

Straattheater

Jeannette van Boxtel is een veelzijdige actrice en entertainer. Het is altijd lachen gieren brullen. Zij is een meester in het aanvoelen van de sfeer en kan daarop als geen ander inspelen met een hoge dosis onvervalste Brabantse humor. Zij is al jaren werkzaam in het straattheater op festivals in binnen en buitenland en op de meest uiteenlopende locaties. Overal waar behoefte is aan een luchtige en humorvolle kwinkslag. Het contact met het publiek is altijd discreet en persoonlijk.

Straattheater en Muziek

De combinatie van animatie, entertainment en muziek is een gouden formule voor een geslaagd feest. Een troubadour die van tafel naar tafel loopt en op verzoek liedjes speelt voor de mensen, en een serveerster die op hilarische wijze bestellingen opneemt en soms misschien ook nog wel eens bezorgt. Er is ook altijd een mogelijkheid voor een centrale presentatie van bijvoorbeeld een prijs, een bloemetje  of een onderscheiding.

Jeannette van Boxtel is tevens zeer bederven om op ludieke wijze een vergadering voor te zitten. Dat is altijd een uitgelezen manier om de gedachten van deelnemers aan de vergadering creatief te beïnvloeden.

Hieronder staan verschillende voorbeelden van de activiteiten die te boeken zijn. Voor speciale vragen is het vaak handig om eerst even te bellen en uw wensen kenbaar te maken.

KLIK op een foto om naar de pagina te gaan:

StraattheaterStraattheater

Link TheatersportHandlezen waarzeggen waarzegster

TEL: 06 – 30 102 105