Handlezen Waarzegster

HANDLEZEN WAARZEGSTER

Jeannette van Boxtel verstaat het handlezen als geen ander!

Handlezen

Jeannette van Boxtel is zeer bedreven in handlezen waarzegster. Het unieke hiervan is dat zij het ècht kan, maar dat ze het op een ludieke en luchtige manier aan de man brengt. In de persoon van een waarzegster.  Dit maakt van een feestje altijd iets specials!

Via de lijnen op uw hand kan zij uw karakter duiden en uw aanleg herkennen. Zij ziet feilloos de sterke en zwakke kanten van uw persoonlijkheid. Wat ligt uw kracht? Waar zou u misschien wat meer aandacht aan kunnen besteden?

  • Werk
  • Relaties
  • Familie
  • Wonen
  • Opleiding

Handlezen waarzegster met een knipoog, maar er zit altijd een kern van waarheid in.  Aan het begin van de avond is iedereen nog sceptisch, maar voor de avond om is, staan ze voor haar in de rij! Maar pas op: ze kijkt dwars door u heen!

Jeannette van Boxtel heeft verschillende opleidingen gevolgd in het handlezen. Als je de lijnen in je hand bekijkt, dan zie je de persoon hoe die op dat moment is, met de mogelijkheden en talenten die hij/zij in zich heeft. De toekomst is daaruit niet te halen. Het geeft wel een beeld van het moment en toont de aanleg en mogelijkheden die iemand in zich heeft.

Serieus, maar met veel Humor!

Handlezen

Handlijnkunde (of chiromantie, van het Griekse cheir, “hand” en manteia, “het voorspellen”) is een vorm van waarzeggerij waarbij getracht wordt iemands toekomst en karaktereigenschappen af te leiden uit de lijnen en andere kenmerken van zijn hand. Het handlezen komt overal ter wereld voor, in talloze variaties. In academische literatuur wordt handlijnkunde beschouwd als een pseudo wetenschap.


 

Link Theatersport Link Theater + Muziek Link Staattheater