PIETRO E MARINA

Een komisch en hartverwarmend stel dat met muziek en theater uw feest tot een onvergetelijke gebeurtenis zal maken

 • Pietro e Marina (Italiaans Entertainment)
 • Dienstertje en Troubadour (mobiel en interactief)
 • Ridder Lanterfant en Jonkvrouw Bijdehand – Middeleeuws duo
 • Dickens Duo
 • Piraten
 • Bella Ciao
  Volare
  Het Dorp
  Dreadlock Holiday
  Let it Snow!

Jeannette van Boxtel en Troubadour Peter Dupont maken een unieke en komische combinatie van Muziek en Theater. Dit is elke keer weer een gouden formule om direct het ijs te breken en contact te maken met het publiek. Zo wordt een feest in een mum van tijd tot een bijzondere avond omgetoverd.

Italiaans – Muziek en Theater van de bovenste plank

Pietro e Marina is een prachtig en bijzonder duo uit Livorno (Toscana). Hij de Italiaanse Troubadour en zij is de bijzondere gastvrouw en handlezeres. Terwijl de klanken van de accordeon de zaal vullen, loopt Marina met haar opvallende verschijning tussen de gasten. Pietro en Marina komen binnen met veel bombarie en spreken met een zwaar Italiaans accent. Zeer geschikt voor een feestje thuis of in een Italiaans restaurant.

Italiaans entertainment

Ze komen op een feest en zetten direct de boel op stelten! Ze nemen elkaar op de hak en het publiek in de maling. Het is een spel, het is pure showbusiness, maar zo goed gespeeld dat je soms er toch intrapt! Dit bijzondere duo is zeer geschikt voor buitenoptredens op braderie├źn, jaarmarkten, festivals. Maar ook op elk bedrijfsfeest of familiefeest waar humor en uitbundigheid welkom zijn om de boel aan te jagen. De troubadour en de actrice gaan hun eigen weg en komen zo nu en dan samen in een centrale hilarische act met als hoogtepunt: De huwelijksaanzoek.

Piratenfeest

Piratenmuziek

Sjaak Spartel en Tia Maria, kijk er voor uit. Zet ze aan de entree van het feest en iedereen komt als piraat verkleed naar binnen. Een heerlijk thema om je feest in om te dopen. Mannen met baarden, Wat zullen we drinken, De fles speelde een grote rol in heel mijn droef bestaan.

Muziek en Theater

Dienstertje en Troubadour     –    Pietro e Marina

Muziek en Theater

Ridder Lanterfant en Jonkvrouw Bijdehand    –    Dickens Duo

Handlezen waarzeggen waarzegster
Straatanimatie
Theatersport
Animaties straattheater