entertainment

Entertainment

entertainment

  • Bij mensen thuis – Bij de buren – in ’t Café
  • Bedrijfsfeest – Beurs
  • Seminar – Congres – Vergadering
  • Braderie – Jaarmarkt – Festival – Evenement – Winkelcentrum
  • Toilet – Garderobe – Bushokje – Straat – Plein – Rotonde

Entertainment op maat entertainment

Het is altijd lachen, genieten, beleven. Voor elke gelegenheid is het voor Jeannette van Boxtel mogelijk een persoonlijke invulling te geven aan het entertainment wat u voor uw feest zoekt. Er is geen thema te gek of zij weet er een wel komische draai aan te geven. Jeannette van Boxtel is een veelzijdige en ervaren actrice en entertainer. Zij is een meester in het aanvoelen van de sfeer en kan daarop als geen ander inspelen met een hoge dosis onvervalste Brabantse humor. Overal waar behoefte is aan een luchtige en humorvolle kwinkslag. Het contact met het publiek is altijd discreet en persoonlijk.  entertainment

Straatheater

Als typetje loopt Jeannette van Boxtel op jaarmarkten en festivals.  Zij spreekt de mensen aan en neemt een loopje met ze. Er is altijd veel reuring en gezelligheid waar Jeannette in de buurt is.

Straattheater en Muziek

De combinatie van animatie, entertainment en muziek is een gouden formule voor een geslaagd feest. Een troubadour die van tafel naar tafel loopt en op verzoek liedjes speelt voor de mensen, en een serveerster die op hilarische wijze bestellingen opneemt en af en toe misschien ook nog wel eens bezorgt. Er is ook altijd een mogelijkheid voor een centrale presentatie van bijvoorbeeld een prijs, een bloemetje  of een onderscheiding. entertainment

Vergadering

Jeannette van Boxtel is tevens zeer bederven om op ludieke wijze een vergadering voor te zitten. Dat is altijd een uitgelezen manier om de gedachten van deelnemers aan de vergadering creatief te beïnvloeden.

Hieronder staan verschillende voorbeelden van de activiteiten die te boeken zijn. Voor speciale vragen is het vaak handig om eerst even te bellen en uw wensen kenbaar te maken.

Contact: 06 – 30 102 105

KLIK OM VERDER TE GAAN:

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial