MUZIEK EN THEATER

 MUZIEK EN THEATER – VERSCHILLENDE TYPETJES

  • Pietro e Marina (Italiaans Entertainment)
  • Dienstertje en Troubadour
  • Ridder Lanterfant en Jonkvrouw Bijdehand – Middeleeuws duo
  • Dickens Duo

Het Dorp
Dreadlock Holiday
Volare
Let it Snow!

Jeannette van Boxtel en Troubadour Peter Dupont maken een geweldige combinatie van Muziek en Theater. Dit is elke keer weer een gouden formule om direct contact te maken met het publiek en zo een feest tot een bijzondere avond te maken.

Ze komen op een feest en zetten direct de boel op stelten! Ze nemen elkaar op de hak en het publiek in de maling. Het is een spel, het is pure showbusiness, maar zo goed gespeeld dat je er toch intrapt! Zeer geschikt voor buitenoptredens op braderieën, jaarmarkten, festivals. Maar ook op elk bedrijfs- of familiefeest waar humor en uitbundigheid welkom zijn om de boel aan te jagen.

Een komisch en hartverwarmend stel dat met muziek en theater uw feest tot een onvergetelijke gebeurtenis zal maken

Theater en Muziek

Dienstertje en Troubadour     –    Pietro e Marina

Italiaans – Muziek en Theater van de bovenste plank

Pietro e Marina is een prachtig en bijzonder duo. Hij de Italiaanse Troubadour, zij de bijzondere gastvrouw en handlezeres. Terwijl de klanken van de accordeon de zaal vullen, loopt Marina met haar opvallende verschijning tussen de gasten. Ze komen binnen met veel bombarie en spreken met een zwaar Italiaans accent. Zeer geschikt voor een feestje thuis of in een Italiaans restaurant.

Theater en Muziek

Ridder Lanterfant en Jonkvrouw Bijdehand    –    Dickens Duo

Link Staattheater Link TheatersportLink Handlezen